Iskustvo

Stručnjaci s preko 25 godina međunarodnog i domaćeg iskustva u energetskom sektoru.

Uži stručni tim ENGA-e, Davor Matić i Sanja Vulama imaju preko 11 godina iskustva u međunarodnim tvrtkama kao što su OMV (podružnice tvrtki (kronološki redoslijed): OMV Gas International, OMV Gas & Power i OMV Gas Marketing & Trading) i EconGas (podružnica tvrtke EconGas GmbH čiji su vlasnici bile vodeće tvrtke s područja prirodnog plina u Austriji: OMV Gas & Power, EVN, Wien Energie i Energie Burgenland). Obnašali su pozicije: voditelja projekata, menadžera ključnih kupaca (KAM) i menadžera za logistiku na području prirodnog plina. Aktivni na liberaliziranom tržištu prirodnog plina od njegovih samih početaka, te aktivno uključeni u LNG i CNG projekte u Hrvatskoj i središnjoj i istočnoj Europi.

Dodatno imaju 11 godina iskustva u planiranju i konzaltingu kroz međunarodno aktivnu tvrtku EIHP (Energetski institut Hrvoje Požar) na Odjelu za planiranje u energetskom sektoru – s naglaskom na sektoru prirodnog plina i UNP-a i korištenju alternativnih goriva u prijevozu i 1 godinu iskustva u komunalnom sektoru (Gradska plinara Zagreb)

Također magistri su znanosti (područje: nafta i plin) Sveučilišta u Zagrebu.

Aktivni su članovi u Institutu za ekonomiju energetike i okoliša (InEEO) www.ineeo.hr

Davor ima 18 godina međunarodnog iskustva u IGU – Međunarodnoj plinskoj uniji – od toga 6 godina kao predsjednik Komiteta za korištenje prirodnog plina u sektoru prometa i 3 godine kao potpredsjednik Komiteta. Davor je također potpredsjednik Hrvatske stručne udruge za plin (od 2005. godine).

Prilozi: